Malin Sjölander's Blogg

Politik och andra funderingar på världen runt omkring

Blickar framåt!

Lämna en kommentar

PåsklijaVilken vecka jag haft! Och har. Har haft förmånen att delta i utbildningar och seminarier om funktionshinder, hjärtsjukdom, astma, KOL och kommunallagen! Det känns som att huvudet är fullt av nya intryck, nu är nästa steg att sortera alla intryck och alla möten och göra konstruktiva saker. Inom t ex astma och KOL-området finns mängder av förebyggande och hälsofrämjande arbete att göra. T ex kan man nära nog fördubbla överlevnaden under en femårsperiod med sjukdomen KOL genom att börja röra på sig.

Och att gå på utbildning en hel dag med funktionshinderrådet är så givande, vilken kunskap alla vill dela med sig av. För mig är det så oerhört viktigt att få veta vilka problem och utmaningar en människa med funktionshinder ställs inför, men också vilka bra idéer om förbättringar de har.

Nu har jag en fredagskväll framför mig tillsammans med min partiförening, ett årsmöte – där vi ska summera året som gick och starta upp det nya.

Och direkt efter det reser vi upp till Stockholm för att delta i Sverigedagen i morgon. Då ska Moderater från hela landet ses och arbeta i grupper med utveckling av en politik för våra framtida utmaningar. Vi står i en tid av förändring, det kan vara slitsamt och jobbigt. Men också väldigt lärorikt och kul.

Nu blickar vi framåt. Både här i länet, i kommunen och i hela Sverige! Nu våras det…

Författare: Malin Sjölander

Bor i Västervik. Aktiv inom moderaterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s