Malin Sjölander's Blogg

Politik och andra funderingar på världen runt omkring

Har jag gjort så mycket jag har kunnat?

2 kommentarer

Lördag kväll. Sitter i köket med Fredrik. Tänk att han står ut med mig. I snart två månader har jag varit disträ, stressad, glad, ledsen, uppspelt, nervös, pirrig, vimsig, kontrollfreak, arg på långsamma trafikanter – men mest av allt peppad. Och ändå har han, min familj och mina vänner på något sätt förstått och accepterat mig och mina känslolägen. 

För att vara i kampanjtagen, och så kallad toppkandidat, är inte så enkelt alla dagar som man tror. Du är din egen sekreterare, chaufför, idéspruta, debattartikelskrivare, materialförvaltare, osv osv. Men jag klagar inte. Detta passar mig perfekt. Enda gisslet är att ibland tar dagen slut. Fort. Och jag nästan somnar över flygblad, dator och tekopp. Men då blir det ju snart morgon igen och nya tag tas. Full fart. Men ändå frågar jag mig varje kväll, precis innan jag somnar: har jag verkligen gjort så mycket jag kunnat? 

I kväll sitter jag i köket, läppjar på ett kallt glas vitt och går igenom bilder i telefonen. Men herregud – har jag gjort allt detta de senaste veckorna? Kampanjat med partikompisarna i hela länet, dag som kväll. Besökt arbetsplatser, på gymnasieskolor, på torg. Knackat dörr med ministrar. Men även knackat dörr med de som aldrig tidigare vågat – och insett hur kul det är. Deltagit i radiodebatter, överlevt intervjuer – även med tappad röst. Jo, man fixar det mesta så länge man måste! 

Ja, jag har helt enkelt haft de roligaste veckorna i hela mitt liv. För även om jag ibland känt mig trött och sliten så har jag alltid åkt ifrån alla möten, debatter och besök med så mycket mer energi än när jag kom dit. Vilken förmån! 

Ändå så kan jag inte låta bli att undra: Kunde jag tagit mig tid att skriva en debattartikel till? Något mer blogginlägg borde jag väl ha presterat? Eller knackat några dörrar till? 

Visst kan det vara så. Men just i kväll tänker jag nog ge Luther lite ledigt. Jag ska luta mig tillbaka några timmar och njuta av försommaren, äta middag med mina kära och nära och ladda om för morgondagen. 

Och ja, jag tänker nog bestämma mig för att jag faktiskt har gjort så mycket jag har kunnat!

Och glöm inte att rösta i morgon!  (Självklart helst på nummer 20 på Moderaternas valsedel ;-))

Skål och trevlig lördagskväll! 

Malin

20140524-194759.jpg

20140524-194818.jpg

20140524-194837.jpg

20140524-194858.jpg

20140524-194917.jpg

Annonser

Författare: Malin Sjölander

Bor i Västervik. Aktiv inom moderaterna.

2 thoughts on “Har jag gjort så mycket jag har kunnat?

  1. Synd bara att M ofta är så arroganta.
    De rep jag mött i Stockholm har varit
    ovanligt dåligt pålästa och inte särskilt
    trevliga alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s