Malin Sjölander's Blogg

Politik och andra funderingar på världen runt omkring

Tillsammans!

Lämna en kommentar

Alla utmaningar vi står inför blir enklare att lösa om vi arbetar tillsammans. Just det tycker jag att EU ska handla om. Ett starkt, enat och öppet Europa kan lösa morgondagens problem. Ett Europa där vi lever tillsammans i fred och frihet.

Tillsammans måste vi arbeta för att kunna stärka hela den Europeiska ekonomin så att jobb, företagande och tillväxt åter börja blomstra och växa. Företagen i Kalmar län är helt beroende av öppna gränser för att kunna bli framgångsrika. För det är då vi får världens bästa skola, vård och omsorg här i Sverige, i Kalmar län. Sverige är på god väg, med ett starkt Europa kommer vi att nå våra mål.

Men det är också viktigt att vi är tydliga med att vi vill driva våra lokala frågor lokalt, våra nationella frågor nationellt. Och det som vi kan lösa själva, i ett samtal hemma vid köksbordet, ska lösas just där.

Vi måste också fortsätta kämpa emot onödigt krånglig byråkrati och obegripliga subventioner. Vi måste vara aktsamma med skattekronorna. Europa måste styras och ledas av politiker som vågar anpassa sig och se framtiden an.

Tillsammans.IMG_5826

Annonser

Författare: Malin Sjölander

Bor i Västervik. Aktiv inom moderaterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s