Malin Sjölander's Blogg

Politik och andra funderingar på världen runt omkring

Veckan har rullat igång!

1 kommentar

Måndag och rivstart på en händelserik och rolig vecka. Jag hade tidigt möte i Kalmar på landstinget med vår Alliansledningsgrupp. Där diskuterade vi vad som är aktuellt i regionen och gick igenom veckans landstingsfullmäktige i Västervik. Det blir alltid en hel del interpellationer och motioner som ska förberedas. Resten av dagen har vi ägnat åt mer internt förberedelsearbete i partiet. I morgon har vi gruppmöte med vår moderata landstingsgrupp så bl.a. det ska vara förberett. Samtidigt som vi jobbar löpande med förberedelser inför valet.
Nu ikväll har vi gruppmöte med kommunmoderaterna på Gertrudsvik. Bl.a. får vi en rejäl genomgång av verksamheterna och utvecklingen på det gamla Norra sjukhusområdet (som av många pessimister helt dömdes ut efter nedläggningen) – en riktig framgångssaga!
Under kvällen ska vi också gå igenom vad som är på tapeten i kommunen, landstinget och riksdagen. Och diskutera och jobba vidare med vårt valarbete.
Ja, det är mycket som händer just nu. Hösten har rasat igång ordentligt och nu blir det väldigt mycket jobb en period. Jättekul och jag ser verkligen fram emot det!

20130923-191012.jpg

Annonser

Författare: Malin Sjölander

Bor i Västervik. Aktiv inom moderaterna.

One thought on “Veckan har rullat igång!

  1. Pingback: Veckan har rullat igång! | Artissima

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s