Malin Sjölander's Blogg

Politik och andra funderingar på världen runt omkring

Kan det vara så att det är höst snart?

Lämna en kommentar

Nja, jag vet inte. Än så länge är dagarna soliga och varma. Jag har kommit igång och börjat jobba igen sedan några veckor, så nu sitter man och trånar efter solen utanför fönstret. Och sedan igår är jag åter stadsbo. Lite sorgligt att flytta hem, men samtidigt laddad för en fartfylld höst, sommaren har verkligen gett mig ny energi.

Redan nu är den politiska hösten i full gång, många diskussioner kring Slottsholmen t ex, och nu laddar vi för budgetarbete i landstinget. Samtidigt börjar man ana en valrörelse – den första kommer ju redan om tre veckor, då det är kyrkoval, och till våren, då är det val till Europaparlamentet.

Samtidigt ska vi börja ladda för valen nästa höst. TIll kommun, riksdag och landsting. Nu väntar mycket förberedelser, det ska bli riktigt kul som vanligt.

Jag vet att jag varit lite slapp i sommar och inte bloggat så mycket, men ibland behöver huvudet och datorn vila lite. Nu ska jag ta mig i kragen och skriva mer och oftare. Stort och smått, vardag och resor, politik och fritid. Lite blandat helt enkelt.

Vi ses!

Annonser

Författare: Malin Sjölander

Bor i Västervik. Aktiv inom moderaterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s