Malin Sjölander's Blogg

Politik och andra funderingar på världen runt omkring

Sommar sommar…

2 kommentarer

Är just nu mitt i min sk semester. Detta innebär att jag är ledig från Skatteverket och relativt ledig från politiken, men jobbar ett och annat servispass på Saltmagasinet. Det har dock blivit en Skånetur, där vi lyckades kolla in ett trettiotal slott och en liten sväng till Stockholm. Här hemma har jag levt rena turistlivet med dagsturer i vår underbara skärgård, ja till och med en kajaktur runt hela Gränsö.

På måndag drar det politiska arbetet igång så smått, första arbetsdagen i Kalmar väntar. Det ska bli kul att träffa alla igen där nere. Och veckan efter börjar jag på Skatteverket, känns som att den här hösten kommer gå rätt fort.

Just nu njuter jag av förmiddagskaffe och jobbar undan skrivarbete samtidigt som jag väntar på att en av alla regnskurar ska gå över. Har numera hand om Västerviksmoderaternas blogg så där finns lite av varje att pyssla med. Dessutom närmar sig den Sjölanderska kräftskivan med stormsteg så där är också en hel del logistik som ska fixas.

Nä nu kommer bestämt solen fram så nu passar jag på att sticka ut näsan en stund!

Annonser

Författare: Malin Sjölander

Bor i Västervik. Aktiv inom moderaterna.

2 thoughts on “Sommar sommar…

  1. Måste passa på att skriva och tacka för dina insatser för Överum. Handlar nog, strängt taget inte så mycket om sommar och sådant. Vi är ju inne i höstmånaden september nu. Men det som stod skrivet i VT idag och ditt agerande är jag mycket glad över. Fortsätt, jag backar upp dig helhjärtat!

    Hälsningar:

    Martin D. Sågartorp, Björnsholm

  2. Tack Martin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s