Malin Sjölander's Blogg

Politik och andra funderingar på världen runt omkring

Nätverk nätverk nätverk….

Lämna en kommentar

Jag är en person som älskar att det händer mycket saker omkring mig, både på jobbet, på fritiden och inom politiken. Ofta blir jag lite lätt deppig om det är alltför lugnt och jag tappar styrfart.

Men under vissa perioder kan det också bli lite för mycket även för mig. När telefonen ringer, mailkorgen plingar och man ständigt krockar med bekanta var man än går- jag då kan jag känna att jag skulle vilja fly till en lugn och tyst plats ett litet slag. Men bara ett jättelitet slag….

För rätt som det är så visar det sig att alla dessa människor på något magiskt sätt (universumstyrt) bildar ett helt fantastiskt nätverk, alla bitar faller på plats och allt rullar liksom bara på. Den känslan är så skön och det senaste året har jag börjat bli lite bortskämd med den.

Jag vill på detta vis tacka alla fantastiska människor som jag har äran att få känna och som finns i min närhet. Och som utan att blinka ställer upp och hjälper till innan man ens har behövt be om hjälp. Ni gör mitt liv så oerhört värdefullt, spännande och lärorikt.

Om alla människor skulle bete sig så mot varandra skulle världen vara så mycket bättre och jag hoppas att jag lyckas dra mitt strå till stacken.

Så – tänk på att den där lilla struntsaken som du kan göra för någon annan kan vara hur stort som helst för den människan du gör det för. Prata lite extra med kassörskan på ICA, håll upp dörren för den gamla farbrorn på Apoteket, säg bara ”Hej” och ”Tack” lite lite oftare, så ska ni se att världen börjar bli lite lite soligare…

Annonser

Författare: Malin Sjölander

Bor i Västervik. Aktiv inom moderaterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s