Malin Sjölander's Blogg

Politik och andra funderingar på världen runt omkring

Ibland är vi i Västervik så långt borta…

1 kommentar

Fick en inbjudan till två jättespännande EU-dagar i Stockholm i mars. Klart jag vill vara med! Men – stort men! Hur kommer jag dit??

Antingen med egen bil (vilket vi politiker uppmuntras att inte göra), eller med miljövänligt tåg eller buss. Problemet är bara att det tar längre tid att åka de trettio milen till Stockholm från Västervik än vad det tar för mina moderata kollegor i Lappland eller i Skåne… De kan  ju flyga, inte vi.

Vi har ett dyrköpt tåg som ibland går en gång om dagen, ibland inte alls. Vi har bussar, men de tar ju uppåt fem-sex timmar! Är ju inte rimligt att det ska ta så lång tid till Stockholm för att t ex åka på ett möte över dagen.

Den här gången ska vi vara på plats kl. 9.30. Mitt tåg kommer fram 9.40 – om det kör närmaste vägen vill säga! Ofta är jag där någon gång efter tio, lika pinsamt varje gång att rusa in med andan i halsen…

Som Moderat blir det lite halvpinsamt när vi i Västervik har jäklats med våra Sossar här under de år de satt i regeringposition, för att de inte kunde lösa infrastrukturen i Kalmar län på ett snyggt sätt.  Nu gör vi allt som står i vår makt för att inom en snart framtid kunna sträcka på oss och säga att vår Alliansregering är något som även vi i Kalmar län kan vara stolta över, även när det gäller infrastrukturfrågorna…

Annonser

Författare: Malin Sjölander

Bor i Västervik. Aktiv inom moderaterna.

One thought on “Ibland är vi i Västervik så långt borta…

  1. Just passing by.Btw, your website have great content!

    _________________________________
    Making Money $150 An Hour

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s