Malin Sjölander's Blogg

Politik och andra funderingar på världen runt omkring

Må man inte berätta om detta?

Lämna en kommentar

När Forum för levande historia  bildades för ganska många år sedan, så öppnade man starkt med att ge ut boken Om detta må ni berätta. En fantastisk skildring av nazisternas illdåd under förintelsen, som man delade ut till alla gymnasie- och högstadieelever i vårt land.

I samma veva mer eller mindre lovade man att ge ut en likadan bok om kommunisternas illgärningar i länder som Kina, Sovjet och Kambodja. Nu har det gått över elva år och inget har hänt. Fortfarande är det bland stora grupper av ungdomar till och med trendigt att vara anhängare till dessa bödlar, de har många gånger skolmiljöer och andra offentliga rum som sin arena.

Vad är det för fel på vårt politiska etablissemang och våra lärare, våra fritidsledare osv som tillåter detta. Bödel som bödel… ska vi jag Sverigedemokrater så ska vi lika frenetiskt jaga renläriga kommunister!

Nu är det dags att lära våra ungdomar att Stalin, Lenin, Pol Pot och alla deras likar INTE är några förebilder i en modern demokrati. Det är dags att vi visar upp alla icke-demokratiska våldsregimer sida vid sida. Oavsett om det är Hitler, Stalin, Pol-Pot eller Pinochet….

Dags alltså att gräva ner revolutionsromantiken i en djup djup håla!

Annonser

Författare: Malin Sjölander

Bor i Västervik. Aktiv inom moderaterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s