Malin Sjölander's Blogg

Politik och andra funderingar på världen runt omkring

Inte ett ras – utan mer en lavin?

1 kommentar

På en månad har oppositionens försprång framför oss i alliansen minskat med över sju procentenheter! Något som inte har skett på över 15 år. För någon månad sedan sades det att ingen någonsin lyckats jobba ikapp det försprång som den rödgröna röran har före oss, men nu ska väl även skeptikerna börja tvivla!

Något som ännu mer fyller mig med tillförsikt är att Marita Ulvskog säger i en intervju att hon inte är orolig över Socialdemokraternas tapp den senaste månaden, utan skyller på finanskrisen och att vår regering har fått mer uppmärksamhet. Konstigt. För annars brukar ju sossarna skylla hela krisen på oss…

Och ännu gladare blir jag när SvDs Maria Abrahamsson målar upp sossarnas ”worst case”-scenario: Att de efter en valförlust 2010 inser att Mona inte är helt optimal och istället tar in sitt starka kort (som redan står och stretchar i kulisserna) – Per Nuder!

Vissa dagar är det gött att vara Moderat…

Annonser

Författare: Malin Sjölander

Bor i Västervik. Aktiv inom moderaterna.

One thought on “Inte ett ras – utan mer en lavin?

  1. Om det nu skulle vara så väl, dvs illa för sossarna. Men det finns ett mycket starkt s-kort faktiskt har prövats i EU. Margot Wallström. Hon skulle kunna ge Fredrik en match, och det behövs. Det är farligt när oppositionen är svag. Det gör att vi slipper sporra oss och ge järnet.
    Hon har visserligen sagt nej, men om plikten och partiet kallar?
    För att förtydliga mig. Som moderat kan jag egoistiskt tycka att Per Nuder är bättre eftersom det då är lättare att vinna valet, men för politiken som helhet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s