Malin Sjölander's Blogg

Politik och andra funderingar på världen runt omkring

Kd…hmmm

1 kommentar

Har lite bråttom i dag så det blir väldigt korta tankar, men de är ju också värda något. Ska åka på Kvinna AB – en styrelseutbildning för moderatkvinnor – hela helgen, så det är lite pyssel idag. Och plugg – har matat huvudet fullt med familjerätt, så om någon vill skiljas eller så kan ni ju maila…

Läste på VTs hemsida förut att tre av våra fyra allianspartier har hittat en sjysst kompromisslösning när det gäller homoäktenskap – och sen är det ju ett parti som inte kan acceptera detta. KD så klart!

Visst skulle det vara coolt av dem att bara vända i frågan och säga att ”Vi i Kristdemokraterna har upptäckt att vi ju lever i 2000-talet och detta med att bokstavstolka bibeln kanske är lite lite omodernt”. Eller så skulle de kunna luta sig tillbaka på Nya Testamentet (som jag inte helt kan utantill men innehållet är ju bekant) och säga något i stil med: ”Jesus förespråkade ju att man skulle älska sin nästa oavsett situation och person, så det måste ju innebära att vi i KD ska ha största respekt för även HBT-personer”.

Jösses vad röster de troligen skulle kunna räkna hem, tror jag!

Och med ett stort lycka till riktat till Göran Hägglund och hans vänner så vill jag avsluta min första vecka i bloggvärlden. Och önska trevlig helg till alla ni andra (och även Kristdemokraterna såklart)

 

Malin

Författare: Malin Sjölander

Bor i Västervik. Aktiv inom moderaterna.

One thought on “Kd…hmmm

  1. Hihi som sagt, gillar din nya blogg! Tar och taggar din på min blogg!
    Puss o Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s